onsdag 21 januari 2009

Omskott


Japp...två fötter blev det....omskott alltså......det e alldeles precis lagom just nu känner jag. Det e inte som när man jobbade med det o kunde sko 6-8 hästar per dag. Men nu e jag på G igen..................;-)
Hej o hå.....en skodd tå....(näe två)

5 kommentarer:

  1. Underbara bilder Bente..
    Ögonfröjd och mungiporna åker uppåt, så jag hoppas vi ses snart!
    Godnatt UTAN kram..datavirus är ju inte att leka med..:)

    SvaraRadera
  2. Puss på dig....virusen biter ju inte på mig....det vet du väl....!

    SvaraRadera
  3. Heldige hest...&heldige deg:-))
    Må være så deilig å kunne(og orke:-)dette med høver selv..
    Jeg snakket akkurat med min om skoing i går.Hun har vært barfot i mange år.Liker begge deler hun sa hun.Tror du ikke hvis hun skulle skos at hun ville ha han som skor litt skevt(ser visst ikke helt dette)for han er såååå nydelig!!Lurer noen ganger på om hun driver gjøn med meg..Jeg blir litt stresset ved tanken på at den gamle damen kan falle,og boots virker så masete å få riktige..
    Ikke syk jeg,men alle har flyttet hjem,og venner som overnatter..tispen med løpetid,og vurderer å nærmest slutte som dyretolk..+alt det med hesten+++.. Ble plutselig litt vel mye for meg..
    Lo skikkelig godt av skikjøpet ditt..Det kunne vært meg..
    Skikkelig deilig dag & Stooor klem fra Randi

    SvaraRadera
  4. Meget bra. Datteren min har drevet mye med hest. Jeg er livredd de. Store svære dyrene. Men jeg synes det er flotte dyr. Major tror de er store hunder kan det virke som ;-)

    SvaraRadera
  5. Instämmer, fina bilder :-) Bara lite orolig för att du inte verkar träna skidor så mycket-har ju fått för mig du ska till Mora i början på mars *S*

    Lyrik?, nä-inte idag.....

    SvaraRadera

 
Related Posts with Thumbnails