tisdag 20 januari 2009

Ingenting....eller allt på en gång.

Jag har ju inte varit så där värst uppåt senaste tiden....livet har liksom bara gått lite på tomgång.....har försökt göra sånt som jag mår bra av bara....som turen till havet i lördags.
Men nu känns det som det håller på o vänder lite....eller mycket!

Det blir liksom ingenting.....eller allt på en gång!

Vaknade med ett tvär-ryck tidigt i morse av ett kräk-ljud. Det finns nog inget annat ljud som kan rycka mig ur sömnen som just det. Innan jag ens är riktigt medveten om det, står jag vid ytterdörren....i bara trosorna.....eehhh, "kan du vänta med resten tills jag får dratt på mig det nödvändigaste?"

Det var nog det därra oidentifierade mumsiga han hittade på sista rundan i går kväll som inte ville vara kvar i magen. Kan ha varit vad som helst.

I vilket fall fick vi en tidig start.....det gjorde inget...hade ju tvättstugan ändå, så det va ju bara att sätta igång. Sen va det ju lika bra att ta disken, o när jag ändå va i farten, rev jag ut alla Atlas-filtar o tillbehör o skickade de också en runda i maskinen....då va det ju likasågott att dra igång dammsugaren, när det ändå var bortrivet överallt....(den har inte varit igång på ett tag kan jag ju bara säga....har liksom inte varit så viktigt).......därimellan hann vi ju såklart ut en vända med kameran. Nu var ju världen sådär fluffig o mysigt bullig som den kan vara efter ett snöfall.



På eftermiddagen åkte jag upp till stallet o körde hästen...(har jag inte heller gjort på länge)....sen skodde jag om honom fram efter det....( kommer ha en saftig träningsvärk på ingående efter det här....har ju knappt använt kroppen till nåt tyngre fysiskt arbete på många veckor)....ska upp o fortsätta sko i morgon......får nog ta det lite försiktigt när jag sätter igång igen.





Atlas är ju med såklart o ser till att allt blir ordentligt gjort

Så nu sitter jag här...nöjd med dagen, skönt trött i kroppen.....med Atlas snarkandes bredvid i soffan. Ha en riktigt bra kväll allihopa!

Hej o hå!

5 kommentarer:

  1. Så "imorgon" blir det till hästarna ;-) Kram på dig Bente !

    SvaraRadera
  2. Flotte bilder. ER det ikke godt og kjenne at kroppen har brukt seg litt da? Her er maling avsluttet og jeg er stiv og støl så det holder. Mangler taklister og belysning så er gangen HELT ferdig. Tror Major er glad for det. Blitt mye "legg deg" "bli" de siste dagene med nymalte vegger over alt.
    Ha en flott kveld ;-)
    Ps: det er viktig og gjøre ting som er positivt for kropp og sjel.

    SvaraRadera
  3. så deilig å ha hest da!
    Nydelige furubilder forresten :)

    SvaraRadera
  4. Du verden,så flink du er som skor hesten selv.Og som du har stått på hele dagen,flink du.
    Opplever den brekningslyden av og til her også,og da er det bare å komme seg ut.Pussig at sånt alltid skjer grytidlig om morgenen.
    Ha en fin onsdag!

    SvaraRadera
  5. Er ikke min egen hest men en som jeg får trene og hjelpe til med. Er jo utdannet hovslager og smed selv om jeg ikke har hatt det som jobb på noen år....har det som hobby nå for tiden.
    Å jeg nyter virkelig av å kjenne att jeg har brukt kroppen orntli....har vært "stille" for lenge nå....
    Tusen takk for fine komentarer!

    SvaraRadera

 
Related Posts with Thumbnails