tisdag 13 januari 2009

1 gång per månad i 30 dagar

I dag tog jag en vända till "farbror doktorn" med Atlas, eftersom jag misstänkte att han fått rävskabb igen....(hade det förra året med).
Det är ju som tur är numer rätt lättbehandlat, man droppar ett medel i pälsen på dom.....upprepar samma procedur efter en månad...sen e det klart. Inte som förut när det kunde vara ett rent elände med upprepade helhundstvättar o dyl.
Men....för det första....han vägde in på vältränade 42 kilo....utan svans......inte lätt att få med allt. Då borde det väl räcka med det här, även om det fattas nåt kilo..........
Men......det finns ju hundar som är bra mycket större o tyngre än vad han är....(själv är jag uppvuxen i en flock Irländska Varghundar...o han e inte ens i närheten av den storleken!).......vad har de för benämning på dom då..? "För gigantiska hundar"...eller vad...?
För det andra......hur medicinerar man efter den här instruktionen?
Hej o hå!

6 kommentarer:

  1. Joda...det gjorde det forrige gangen i hvert fall....ganske effektive saker det det.
    :-)

    SvaraRadera
  2. Ikke vis han det!!Noe sååå fornærmende!!og klønete skrevet..
    Vi hadde pelsdyrmidd på dyrene vi..Ingen spøk,for de jumper over og biter oss også..
    Skikkelig kos kveld & Stoor klem fra Randi

    SvaraRadera
  3. Nei men fy....hørtes slett ikke koselig ut....dette smitter i hvert fall ikke over på mennesker. Ha en kos kveld selv Randi!
    Klem!

    SvaraRadera
  4. Usj..bra du ikke kan bli smittet. Heldigvis har ingen av mine hunder hatt det..men kjenner heller ikke til det. Bra middelet fungerer godt, bra bikkja bare veier 42 kg..kun 2 kg unna "oppskrifta".

    SvaraRadera
  5. Hppas det ordnar sig för vovven. och tack för att du skickar lite energi mm - det behövs...jag känner mig redan lite piggare ;-)

    Kram

    SvaraRadera

 
Related Posts with Thumbnails