onsdag 1 april 2009

Vårsol och kläckare

I går hade vi det mest fantastiska vårväder man kan tänka sig.....fast det blåste rätt friskt. Det är ju bara bra, då försvinner snön fortare.


Vi hittade en plats i solen längst upp i hörnan på den här uteläktaren, där det var alldeles vindstilla. Gissa om det var underbart! Det finns inget skönare än den första stunden man verkligen kan njuta av vårsolen!

Senare på kvällen var det dags att dra igång den nyss rengjorda kläckaren för att se att allt fungerar som det skall, och att vi hittar rätt läge på luftfuktighet, värme osv.
Betty hjälper till med inspektionen innan vi lägger in frigoliten igen.

Allt verkar vara OK enligt Betty, till o med taket....där kan det annars finnas svårupptäckta problem! Vilken tur att man har såna duktiga hjälpare!

Allt väl så långt!
Den är fortfarande i gång...och efter ett dygn verkar det fortfarande som allt är i sin ordning......nu är det bara att fortsätta försöka få tag på folk som har avelsägg att sälja....och som är villiga att skicka de på posten. Några är redan klara.....jag har haft sån tur att jag fått tag på några svarta Paduan-ägg av en jättetrevlig kille, samt att vi fått tag på några Wyandott-ägg till att börja med. Sen får vi hoppas på svar från ytterligare några som jag skickat förfrågningar till.
Spännande det här!!


Hej o hå!

1 kommentar:

 
Related Posts with Thumbnails