onsdag 1 april 2009

Jag är så STOLT!

Jag är så STOLT!
Den här hunden har haft som sin "uppgift" i livet att jaga allehanda fåglar som han ansett sig kunna komma åt!!
Här ligger han med en modig Lohman-höna framför näsan som nästan pickar han på tassen! Alldeles lös är han, utan "munkavle", och gör inte minsta antydning att ta de! Ena tuppen flaxade till och landade nästan uppe på hans huvud, till och med då låg han alldeles stilla och öppnade inte ens munnen!! Det enda han gör är att snosa på dem!!
Jag är så STOLT!!

4 kommentarer:

  1. Gud vad skönt! För det är hopplöst med hundar som älskar hönor på lite fel sätt. Vi hade en hund som älskade att tugga på fjäderfän. Hu.

    SvaraRadera
  2. Det som er så utrolig bra med hunder er at de skjønner når de ikke skal jage. Atlas er en meget dyktig Gubbe der han ligger og du har all grunn til å være stolt. Han er en hund med et godt hode:) Bildet var utrolig nydelig! Det bør du henge på veggen!!! Ah..vakkert!!
    Nyt din kjære Atlas!!
    Klem fra Major&Mossan

    SvaraRadera
  3. Åh, vad duktig han är :-) kan han lära min dvärgschnuazer tror du :-)
    Min gamla riezentik älskade höns...hon kunde hålla på dagen lång att försiktigt ta de frigående hönsen över ryggen, bära dom till hustrappan, släppa av den (helt utan skador) - hämta nästa - göra samma sak - enda felet var väl det att hönorna alltid flyttade på sig - ngt hon aldrig förstod :-) Så 5 vita höns kunde hålla henne sysselsatt i timmar om man inte bröt:-(
    Samma hund bar omkring på kaninungar i munnen, släppte ner dom på golvet, slickade dom torra och bar dom sedan i munnen igen... Suck - sö men omöjlig att lära rätt...

    SvaraRadera
  4. Det har du all grunn til å være stolt av,så kjempeflink han er.Så vet du det til du får dine egne høner.Flink gutt du har der.Klem!

    SvaraRadera

 
Related Posts with Thumbnails