torsdag 21 maj 2009

Kycklingburen klar

I dag gjorde jag klar kycklingarnas första ute-bur. Jag är riktigt nöjd med att jag fick till det såpass bra, den fungerar alldeles utmärkt. Skall bara in med en matt-bit i inne-delen och någonting på "taket".......nu är det bara att hoppas på ordentlig varmt en dag, så ska de få komma ut en liten stund.
Kycklingpappan inspekterar och godkänner.
Nu är det bara att fortsätta med nästa projekt: hönshuset!
Hej o hå!

6 kommentarer:

 1. Den vart ju super bra!!!
  Dina små kycklingar är super härliga!!!
  Kram
  Ann-Charlotte

  SvaraRadera
 2. Tjusigt! Jag måste ta mig i kragen och knacka ihop en sån också... Jag är ju så bortskämd med gott om plats i boxarna, och pallkragelådan, men jag skulle behöva en sån också till ruvhönan. Kanske jag ska ta tag i det idag... kanske.

  SvaraRadera
 3. Det blir sikkert deilig for dem å komme ut en tur,og buret du har laget så flott ut.

  SvaraRadera
 4. KV:
  Jag kan skicka över mina ritningar..(hahaha....om jag haft några)...klart du ska börja med det i dag! Sätt fart vettja ;-)

  SvaraRadera
 5. Hej..
  Den blev ju jätte bra, Och dom kommer att bli galna när dom får sätta ner sina små fötter.:-)

  SvaraRadera
 6. Bra jobba Bente...Topp! Tror nok de kan kose seg der, pappan så fornøyd ut han også. Bare stå på videre så har du nok en hønsefarm snart (med bare glade høner som lever lykkelig i alle sine dager).

  Har de ikke mulighet til å tasse litt fritt der du bor? Jeg har sett høner som spankulerer på et gårdstun uten gjerdet. Ikke hele tiden selvfølgelig, men på dagen når det er folk til stedet. Jeg bare spør...er det en av mange ting jeg ikke har peiling på så er det høner.

  Gleder meg til å se og lese mer om de :-)

  Klem Heidi og Balder

  SvaraRadera

 
Related Posts with Thumbnails