tisdag 26 maj 2009

Ytterligare byggrapport....dag fyra

Börjar ju likna en bygg-blogg det här! Jag gör faktiskt lite annat på dagarna också..(inte mycket just nu....men liiiite annat hinner jag med)......men de bilderna kommer kanske lite senare
I går blev det inte gjort mycket mer än att hämta mera regelvirke...då det jag hämtade dagen innan inte räckte.
I dag fortsatte jag med att sätta dit reglar överallt där det fattades....och det tar sin lilla tid när allt ska sågas för hand, men till slut var det klart.Då var det dags att ta tag i det där med hönsluckan.
Med andan i halsen mätte jag upp vad jag tyckte såg ut som en lämpligt fyrkant......och gick loss med den inlånade sticksågen! Helt rakt blev det ju inte...men det blev iaf ett hål i väggen! Det ska nog gå att få till en lämplig in/utgång åt fjädrarna där :-)

Sen var det dags att peta dit isoleringen......de tre ytterväggarna blev klara....det fattas såklart till den fjärde väggen...men det är ju en innervägg....så det kanske inte är riktigt lika noga med den....jag inbillar mig iaf det...den får vänta lite.

Jag fick dit andra lagret med vindpapp på en vägg också...innan det var dags att ta kvällen.
Jag funderade ett tag i början på om jag skulle låna ett vattenpass...för att försöka få saker o ting raka liksom...men jag slog bort det...(vattenpass är ju ändå något helt annat enligt ------>Koola Viola)....ingenting såg ju rakt ut ändå därinne...så jag kör med ögonmått istället....det verkar ju varit gångbart för den som byggde uthuset en gång i tiden ;-)

Hej o hå!

3 kommentarer:

 1. Härligt att se att du donar och håller på :o) Och det kommer bli übertjusigt!
  Och strunta i vattenpasset, det har du ju ändå så att säga... ;o)

  SvaraRadera
 2. Dette blir bra Bente!! Jeg synes du er kjempeflink:) Jeg kan slå en spiker i veggen for å henge opp et bilde, thats it!! Så jeg er mektig imponert!!

  Jeg er kjempespent på å se resultatet med Major, håper så innmari at det hjelper!
  Stå på videre og klem fra meg:)

  SvaraRadera
 3. Du verden som du står på og jobber.Flink er du også som holder på og bygger alene.Ser ut som du er ferdig om ikke så lenge,og etter det jeg kan se blir det riktig så bra.
  Ha det bra,og lykke til videre!

  SvaraRadera

 
Related Posts with Thumbnails