tisdag 16 december 2008

Teknisk support

Det e inte lätt att försöka bistå med teknisk support över halva sverige..........men det e ju jättekul när det fungerar.

Tanta hade problem med sin blogg o ringde mig för att fråga hur ho skulle göra. Ho e rolig ho. Ho trodde jag skulle ha pejl på vad som hände när hennes dator fick halvspatt en dag när hon skulle redigera ett inlägg som hon sparat. Med förtvivlan i rösten förklarar ho hur det gick till, o när ho kommer till fasen där datorn tydligen löper amok....då kunde jag inte hålla mig för skratt längre. Och som vanligt smittar det........det här är en människa som jag skrattat mycket tillsammans med....det blir ofta lite halvtokigt när vi språkas eller träffs.

I alla fall blev det inte så tokigt efter en stunds guidning om hur ho skulle flytta bilder i bloggen, glädjen över att lyckas e lika stor som förtvilan var innan....det e det som e så skönt med henne!

Får se hur det går senare i kväll när ho återkommer med en annan sak som skall in på sidan ;-)

Det ä som det ä när det inte blev som det skulle....som "ho" säger.

1 kommentar:

  1. Hohooooo! Här e ho tanten, som blev som ho blev..när ho inte blev som ho skulle!!!
    Å ho som skriver om tanten, ska inte va så rolig, för tanten skrattar, så ho håller på å trilla av stolen... å ho ska inte ha så roligt, för ho ska va som vanligt.. trötter o dyster..för grrrisar sa inte ha rrrolig, som Emils pappa Anton sa, när Grrriseknoen var full av jästa körsbär!!! Forsättning följer.. de lovar ho tanten här i söder, mä en skenande dator å stillestånd i hövvet! Nattinatt...

    SvaraRadera

 
Related Posts with Thumbnails