fredag 5 december 2008

Gummimänniska-drag

Jaha.......så har man fått undan en hel dag igen o skickligt lyckats undvika det jag egentligen borde ägnat större delen av min tid åt just nu.......nämligen att PLUGGA.
Tentamen stundar på måndag o jag är inte alls förberedd i den grad jag borde vara!! Enligt mig iaf. Det är bara att hoppas på att det blir frågor på något som redan hunnit fastna.
Har iaf fått undan en hel del välbehövliga saker i dag....skickade iväg bilen på verkstad för bromsbacks-byte, sista rycket i tvättstugan innan jag åker, klippte Atlas runt tassarna o lite uppöver (undviker det i det längsta, men när det e blötsnö som i dag slutar det med att han har tennisbolls-liknande bihang runt fötterna),

gick lååååång promenad, opererade robotarm-instrument (tänker inte ens förklara det) o det var som vi tänkte alla möjliga skrymslor o vrår där inne, börjat (märk väl......BÖRJAT) packa inför resan, skalat av mig håret igen, (det görs ungefär varannan vecka), hmmmmmm.....det var väl det viktigaste tror jag.


Det här med att packa är ju en liten historia för sig då..........förra gången skulle jag vara borta sex veckor nonstop...........har ju det färskt i minnet då det bara är en vecka sedan jag kom hem igen. Då blev packningen så tung att jag bara med svårighet fick upp den på ryggen själv. Det krävdes ett visst planerande inför varje avtagning. Antingen fick jag "klä av" mig den på någonting som befann sig över marknivån eller så fick jag se till att jag hade någon i min närhet som kunde hjälpa mig på med den....o då helst två stycken!

Den här gången kan jag säga att det lutar åt det minimalistiska hållet!! Det kommer inte en endaste liten pinal med som inte är ABSOLUT nödvändig!! Så DET så!!


Sen e det ju det här med att kliva på nattåget några timmar efter att de första redan gått o lagt sig.....i underkojorna förståss. Där kommer man o river upp dörren in till kupèn där det redan ligger fyra tanter o snosar......man känner sig ju verkligen inte...(ironisk) störande alls. Försöka smyga in packningen och sig själv i detta minimala utrymme.......det skall något till att inte känna sig som en elefant i det läget kan jag lova!!!! Inkommen o med dörren stängd...(och i kolsvarta mörker, för gardinerna e ju fördragna så klart), kommer nästa moment....att smyga uppför en stege till det minimala utrymmet längst upp i överslafen. Väl uppe o ihopknövlad så gott det går....(gummimänniska-drag har man utvecklat vid det här laget) ska man BÄDDA också, på känn.....för SE nåt det gör man då inte! Klä av sig e då bara att glömma....här sovs det med kläderna på......nån måtta får det då va på eländet.

Men men.........fick ju tag på billiga biljetter iaf.....o man kan ju hoppas att man slipper nån snarkande flodhäst där inne den här gången med så man kniper några timmars sömn. Mitt problem e annars att jag vaknar numer så förbenat tidigt....av en kurrande mage...o då e det stört omöjligt att somna om! Har inge lust att börja prassla med nån medhavd matsäck vid fyra-fembläcket på morgonen heller!

Ja ja, det ger sig!

Nu e det dags att få sig lite i magen o sen snosa in tror jag. Lite bilder från i dag.


Hej o hå!1 kommentar:

 1. Mmmmmmm...jag bara njuter o ler när jag läser din blogg!
  Nu ska du få svaret på din fundering..ang min blogg..kanske.:)
  Jo, så här är det.. Skriver ett inlägg eller bara en överskrift för den dagen och sparar som utkast.. När jag sen känner för att tömma kameran el orkar redigera bilder som hör till..redigerar jag utkastet och publiserar detta o vips kan det komma in flera på samma gång..:)
  Har troligen även med dessa trista måndagar, med tillhörande handlingsförlamning att göra!!!
  Kram kram på er från oss i regnrusket!

  PS. Du kommer att kunna hålla kurser i Perfect-packing for travelling living, när kursen är klar..jag menar om du inte får ngt jobb el behöver ett "x-traknäck"..
  Lavjo o lycka till med tentan! DS.

  SvaraRadera

 
Related Posts with Thumbnails