söndag 14 december 2008

Mysig atmosfär!

Mmmmmmmm.......var ute o körde "Pille Pelle"....(alias Månåpål) en vända i dag.......ca 10 grader kallt o lite små-dimmigt....såpass att kör-glasögonen isade igen efter fem minuter. Det var bara att ta av sig dem....skulle behövt värmeslingor a`la såna som finns i bakrutan på bilar i dem i dag. Försökte skrapa bort isen o sätta på de igen men det hade jag inte mycket för...........det var bara att köra utan. Efter ett tag frös i stället ögonfransarna ihop.....det blir ju liksom lite ångit när man sitter med näsan djupt nere i en halsduk o andedräkten blåses uppåt.......man får liksom TA I med ögonlocken varje gång man blinkar....*FNISS*
Men MYSIGT var det! Är alldeles nykär i hästkraken igen.....han e ju så underbart go....finns inte mycket som slår att sitta bakom rumpan på honom o "prata" med han. Han verkar må mycket bättre med efter vi var till veterinären o han fick medicin för halsen. Nu har han inga problem med flåset längre. Underbart!!!
Sen var jag o en granne (en underbart trevlig människa) ute o gick en lååång promenad i vintermörkret......hon liksom jag älskar naturen och att bara vara ute o njuta av den. Det blir en särskild stämning efter mörkrets inbrott, tillvaron går liksom ner i varv ett hack o man kan bara ställa sig rätt upp o ner o njuta av atmosfären.


När vi nästan var hemma så försvann strömmen i hela byn o det blev snäppet mörkare ändå...snacka om mysigt! Alla små surrande ljud som man inte riktigt vet om att de ens finns där försvinner också..........det var bara att tända massa ljus när man kom hem o bara fortsätta njuta av lugnet. Efter att ha studsat in o ut av en ISKALL dusch förståss.....(av någon underlig anledning fanns det inget varmvatten...det blev bara kallare o kallare!).....osandes häst hade jag inte så mycket att välja på....:-)....snacka om att man piggnade till!

Sen har jag slumrat ett tag på soffan nu......det är så otroligt skönt att kunna slappna av o bara vara hemma......är rätt slut efter de senaste månaderna ändå. Nu är livet gott!

I morgon ska jag få vara med på en implantat-operation...det ska bli spännande....ska ta ledigt från allt vad heter plugg o studier ett par veckor efter det. Koppla bort det helt o hållet innan jag sätter fart igen. En ny variant för min del....tror det blir bra!



Hej o hå!



1 kommentar:

  1. Hej å hå Bente min Bente..:))
    Förstår att du njuter av Månåpål och skrattar gott åt er och kan se er framför mig... Här har det varit fullrulle-dag på crossbanan där Zebban tävlade idag och sen vidare till "islandsfolkets" stall och jobbade med repet på en söt, men "ouppfostrad" herre.. Gick bra så hans matte blev nöjd o glad..och
    jag oxå! Kram to you2..och lycka till imorn, med op-visningen! Nattinatt från the3 of us..:)

    SvaraRadera

 
Related Posts with Thumbnails