fredag 12 juni 2009

AHAAA.....avslöjad!

Koola Viola tipsade mig om att titta efter kopparfärgade fjädrar på ryggen på maranerna.....det skulle vara ett avslöjande tecken på tuppighet.
Och vad ser man här då:.....(om man klickar på bilden, så ser man det också...:-)....)
!!!!!!!!!!!
Avslöjad...endast fem veckor gammal......den mindre av de två maranerna.....som jag hoppats skulle vara en höna.
Den större har än så länge inte bekänt färg på det här sättet.

Hej o hå!

3 kommentarer:

 1. Åh jisses du har då verkligen tittat nära. Jag såg då knappt någonting alls. Själv försöker jag könsbestämma en silkeskyckling. DET verkar vara en förbannelse. Kollade lite på alternativ och majoriteten av dem fattade vad det var de hade först 9 månader senare när den började värpa. HÅhå.

  //F

  SvaraRadera
 2. Åhå. Men då blir det nog en stilig och välväxt tupp till slut. Har du bestämt dig för vilka raser du ska spara tuppar av?

  SvaraRadera
 3. F:
  Jo..jag har förstått det jag också....har ju fyra stycken....och där har jag mer eller mindre...(mindre)..accepterat mitt öde...(förresten, det har jag inte alls)!

  KV:
  Eeehhhh....nääee.....de får gärna stanna allihopa om de kan samsas....jag har ju inte möjlighet att dela av de i nån större omfattning.....det är väl det som är det största hindret i så fall. Men MES-tuppar stannar....och Mille Fleur.....och Wyandotte.....och....och....och...de stora raserna ligger väl sämst till tror jag :-)

  SvaraRadera

 
Related Posts with Thumbnails