måndag 6 juli 2009

Hjälp!! Vår Olivia är sjuk!!

Ni som har höns och kycklingvana....kan väl vara snälla och gå in på "Alternativ" och läsa -->HÄR...där jag beskriver hur hon beter sig.
Jag skulle vara oerhört tacksam om någon kunde hjälpa mig med det här...jag är jätteförtvivlad just nu!


Tillägg tisdag fm:
Olivia verkar lite piggare just nu, knatar runt här inne på långa raka ben när hon har fått upp ångan och är vaken. Hon äter "sjuklingdieten" bestående av vattenmelon, äpple, undulatfrön och allfoder med god aptit. Sover gör hon antingen på min mage eller på Atlas.
Skall snart åka iväg och köpa extra vitaminer bara för säkerhets skull.
Håller tummarna!

5 kommentarer:

 1. Stackars gumman! Hoppas att hon blir frisk snart

  SvaraRadera
 2. Huff da Bente:(
  Du må ta kontakt med veterinær så hun blir frisk!! Ikke gøy når dyra blir syke!!
  Lykke til!
  Klem fra oss her på hytta....

  SvaraRadera
 3. Hu, det är ju så diffusa symptom, så det är svårt. Om det varit min som betett sig så hade jag avvaktat. Spanat extra på krävan och fortsatt massera lite, kollat vitaminer (många som har strul med det i år låter det som) och att hon fortfarande äter och dricker och poopar, men annars avvaktat. Hoppas det går bra!

  SvaraRadera
 4. Tack!
  Jag ska åka o köpa vitaminer i dag, fast jag har svårt att få ihop det med vitaminbrist. Krävan är som normal igen...men inte benen/benet...hon kommer igång med hjälp, annars inte. Äter,dricker och poopar som hon ska när jag hjälpt igång henne med benen.

  SvaraRadera
 5. Håper det går bra med henne nå,så leit når dyr blir syke.Det er da man skulle ønske de kunne snakke,så vi fikk vite hva som var galt.
  Må få vite hvordan det går.
  Ha det bra,klem fra Anne-Berit.
  Titti sender en sleik til sjarmøren Atlas.

  SvaraRadera

 
Related Posts with Thumbnails