torsdag 15 april 2010

Nuuu är det vår!

När jag äntrade vedskogen idag...fick jag syn på det vackraste vårtecknet jag vet i blomsterväg...


...Tussilago!



Man kan ju inte annat än glädjas när den tittar fram med sin glada gula färg!

Hej o hå!

6 kommentarer:

  1. Tussilago är verkligen en underbar liten blomma. Men jag tycker att maskrosor är nästan lika vackra, jag förstå inte vem som bestämt vad som ska vara fina blommor och vad som är ogräs..

    Jag älskar att hugga ved och brukar alltid göra det på våren och nu blir första året som jag inte kan hugga ved pga. min nacke. Saknar det! ):

    Fina bilder på både blomma och motorsåg.

    SvaraRadera
  2. Grattis, då har våren hittat ända upp till er nu då!
    Visst är det dom allra finaste små solar en trött vinersjäl kan titta på :)

    SvaraRadera
  3. Härligt härligt!
    O visst är den efterlängtad som vanligt, våren =)

    SvaraRadera
  4. Å,et flott vårtegn den ja.Den er så flott der den står og skinner som en liten sol.Vet at den er kommet her også nå,så det våres,sakte men sikkert.Ha en riktig god helg,og kveld.Klem fra meg:)

    SvaraRadera
  5. Jag hittade också en tussilago hos mig, fantastiskt söt liten blomsterfining och själva blomsterstammen ser ut att vara bepansrad eller nåt, stadigt påklädd liksom, ser ut som den verkligen rustat upp sig för att sticka upp ur marken och smäcka vinter-återfalls-försöken på fingrarna. Och så den guliga soliga spröda blomman. Vackert :o)

    Tack goa du för dina värmande kommentarer hos mig :o)

    SvaraRadera
  6. Du brukte vel ikke motorsaga på hestehoven? hehe. Det er hærlig at det våres. I dag har det snødd her, men forhåpenteligvis var det bare en siste krampetrekning fra vinteren.

    Blir spennende å se hvordan det går med klekkingen. Hva skal du gjøre med alle de små som kommer? Selge de eller ha de selv?

    Jeg har tatt en avgjørelse om at Donald må flytte "hjem" igjen. Han bråker veeldig... tror nok Balder hadde hatt godt av en fugleprat med Atlas - han er jo en dreven "fulgehund" og Balder har vært litt frustrert til tider. Jeg synes det er dumt, men det er det som er mest fornuftige å gjøre.

    Ha ei fantastisk helg - hils Altas og de andre "barna"
    -klem fra oss

    SvaraRadera

 
Related Posts with Thumbnails