fredag 11 februari 2011

Trevlig helg på er....

Önskar Atlas & Obelix!

Hej o hå!

5 kommentarer:

  1. Hei og velkommen tilbake! Jeg har savnet å se hvordan du, Atlas og hønene har det....men endelig, her er du :)

    Jeg har heller ikke vært så veldig ivrig på bloggfronten, men prøver å oppdatere i ny og ne. Livet og dagene går sin vante gang, akkurat sitter jeg og venter på at Balder skal stå opp, jeg har ventet siden klokken 08:30, men han har enda ikke kommet seg ut av senga, hehe.. trøtt i dag.. jeg har det ikke travelt med å komme meg ut så han får bare ligge.

    Kjempekoselig at du er tilbake og jeg gleder med til å se mere av dere fremover!!

    Ha ei flott helg, klem

    SvaraRadera
  2. Nämen dra på trissor! Är du tillbaka i bloggarträsket igen? Jag har faktiskt saknat dej litegrann. Ärligt talat har jag haft mina svackor också. Det kan dröja ett tag mellan inläggen, men jag är lika pålitlig som posten. "Det kan komma något då och då, men när är det ingen som vet". Ser fram emot att få njuta av dina vackra och roliga bilder men kanske mest att få kivas lite med dej igen;-))

    SvaraRadera
  3. Takk Heidi! Det kommer vel ikke til å oversvømmes av inlegg her...men et i ny og ne skal det vel bli forhåpentligvis :)

    Hejsan Göran....ja, det var sannerligen inte i går inte....og kommer förmodligen inte bli i morgon heller ;) Kör postens variant jag med tror jag...har saknat dig också....och ser att vår gemensammma vän KV är borta. (för gott?)
    Vi ses! :)

    SvaraRadera
  4. Tjena! Kul att du har börjat blogga igen =) Jag har faktiskt börjat lite smått jag med.
    Helt klart synd på favisen KV man saknar hennes roliga historier. Vi får njuta av Görans i stället fniss fniss ;)
    Kram

    SvaraRadera

 
Related Posts with Thumbnails