onsdag 7 oktober 2009

Besök och adoption

I går fick jag besök av fyra av mina fd kurskamrater.......Alexandra, Therese, Nina och Anna-Lena....ja just det....namnorna till mina fyra senast införskaffade fjädervänner!

Av rädsla för att bli bjudna på något som tillhör mina något udda matvanor..(kokt tunga, stekta njurar osv).....så hade de fyra gulliga människorna gjort varsin del till en underbar lunch med efterrätt!

Jag har väl riktigt goa kompisar!!

Efteråt släppte jag ut hönsen så de fick strosa fritt lite......och bekanta sig med besökarna......de hittade ju genast en favorit:

Stompan o Nina.

Peggy o Nina!

Fluffy o Nina!


Wille o Nina!!

Wille som älskar att sitta i knät på mig och bli struken över ryggen...brukar annars bara ställa sig riktigt nära och blänga upp på eventuella besökare, liksom för att säga att..."jag ser dig nog...försök dig inte på nåt med mig".

Nina däremot......Nina skulle han vilja adoptera!

Han frågade sedan om jag inte kunde fixa det åt han....men jag sa att det går nog inte...jag skall göra mitt bästa för att hon skall komma o hälsa på han någon mer gång framöver......men adoption får jag nog svårt att fixa.
Lite ledsen blev han ju...men han ville iaf att jag skulle hälsa så väldans mycket till henne!

Själv hoppas jag att allihopa kommer och hälsar på igen snart :-)

Hej o hå!

7 kommentarer:

 1. Du får hälsa tillbaka så mycket till Wille :-) Jag skulle gärna adoptera honom, men jag undrar vad Molle skulle säga...nåt får mig att tro att han inte skulle vara lika lugn som Atlas :-) Det är klart att jag ska komma och hälsa på igen, det var såå kul att hälsa på alla fjädrar, och dig och Atlas såklart!!
  Kram Nina

  SvaraRadera
 2. Hmmmm...nu var det faktisk så att det var Wille som ville adoptera dig hit.....han flyttar ingenstans och någon Molle är det inte snack om säger han!
  Men han blir jätteglad när han hör att du vill komma o besöka honom igen ;-)
  Kram :-)

  SvaraRadera
 3. Vilka fina bilder!

  Jag trodde att våra hönor var sällskapliga men nu inser jag att de ligger i lä...

  SvaraRadera
 4. Har ju haft de sedan ägg de flesta av de och de första veckorna i våras innan hönshuset började bli hönsbeboeligt bodde de inne tillsammans med oss, så det är kanske inte så konstigt om de ser oss som lite större fjädrar ;-)

  SvaraRadera
 5. Kooos med besøk ...(særlig de som blir godtatt av dyrene våre ikke sant..)
  De blir nok annerledes når de er født hjemme..En av de jeg har nå kan nok bli veeeeeldig tam for hun har sittet mye på armen der hun kom fra.Ellers opplevde jeg engang(mange år siden..og de har flyttet) at en nabogutt(ca.6 år) hadde gått inn til hønene og tatt livet av 2!!Etter det lot jeg de være litt "ville"..
  Superdeilig dag & Stooor klem fra Randi

  SvaraRadera
 6. Vi fick ju våra hönor när de redan var vuxna så det blir ju skillnad förstås. Nu börjar jag stressat trumma med fingrarna i väntan på våren och kommande kycklingar...

  När ni hade dem inne, var det med blöja på hönorna då eller gick ni i gummistövlar? :)

  SvaraRadera
 7. FF:
  Gummistövlar!! Både jag o Atlas, han vägrade byta blöja på sina "bäbisar" så det fick bli den varianten ;-)

  SvaraRadera

 
Related Posts with Thumbnails